About 2017-07-21T20:33:31+00:00

OUR MISSION IS TO HELP YOU FIND WAYS TO NURTURE YOUR MIND, BODY AND SOUL

Nurture your life – Blissorganic

Blissorganic is er om positief bij te dragen aan je dagelijkse ik-momenten. We gebruiken de bijzondere krachten van natuurlijke ingredienten, essentiële oliën en de passie voor ons vak om je te helpen voor je lichaam, gesteldheid en geest te zorgen.

Het gebruik van natuurlijke & organische ingredienten brengt iets bijzonders, mooi en simpel met zich mee. We zijn zelf onderdeel van de natuur en geloven dat de natuur ons alles heeft gegeven om onszelf te reinigen en te verzorgen.

We zijn ons planeet dankbaar en verkopen daarom zoveel mogelijk producten met een ecologische keurmerk.

Blissorganic bestaat om je intens te laten genieten van je beauty moments.

Meet the Blissorganic Team.

Saleem Chatoor
Saleem ChatoorFounder
Hoi, ik ben Saleem.
Mijn vader komt van India en mijn moeder was geboren in Bangladesh. Ik ben echter opgegroeid in Hendrik Ido Ambacht, een klein plaatsje onder de rook van Rotterdam. Net als veel mensen heb ik heel lang gezocht naar mijn passie en heeft me naar vele paden geleid. Ik ben blij met deze zoektocht en naar mezelf en de relatie die ik wil met anderen.
Uiteindelijk is het heel simpel:) Ik geniet ervan om direct impact te hebben op het geluk dat mensen ervaren. Klantbeleving vind ik daarom het meest belangrijk en . We willen dat onze producten je een speciaal gevoel geven en helpen om zowel je uiterlijk als innerlijk te bevredigen.
Shahbegum FC
Shahbegum FCFounder
Hoi, ik ben Shahbegum.
Mijn ouders komen uit Kenya en voorouders uit India. Zelf ben ik echter geboren in Zweden. Ik hou van mijn multiculturele achtergrond, het geeft me namelijk een goed besef van de waarden die ik wil hanteren. In 2008 ben ik naar Nederland verhuist en geniet hier van mijn gezing, de natuur en een simpele levensstijl. Ik heb carrière gemaakt binnen de geneeskunde, maar ook als beauty en massage therapeut. Onze lichamen zie ik als tempels, waarmee we onze innerlijke zelf betreden.
Ik geniet het meest als ik mijn klanten kan helpen met bijzondere producten en zoek naar de beste ingrediënten uit de natuur om jezelf te verzorgen en te ontspannen. Het is mijn grootste wens dat jullie net zoveel blijdschap vinden in het gebruik van onze producten als dat ik blijdschap vind in het maken ervan.